Alpentour Trophy Dag 2

In het Oostenrijkse Schladming stond de 2 de etappe van de  18 de Alpen Tour Trophy op het programma. Een etappe  met vertrek in Planai  over 58 km met 2900 hm met de beklimming van de Hochwurzen en de Giglach.

Na Samuele Porro zat er ook dit keer weer een Italiaan  aan het feest.

Tony Longo (Wilier Force) , gisteren nog goed voor de 8 ste plaats,   zegevierde met 2 min  voorsprong op  de Duitser  Jochen KaB  (Centurion Vaude ). Fabian Rabensteiner (Trek Selle San Marco) en  Johnny Cattaneo (Wilier Force) waren goed voor de 3 de en 4 de plaats .

De Nederlanders van het CST Superior Brentjens  team hadden een betere dag  dan gisteren,  Rudi Van Houts  finishte op 5 en Hans Becking kwam als 7 de over de meet.

Veel renners reden verloren en verloren daarbij kostbare tijd ; Frans Claes,  Samuele  Porro ,  Mensi,  Hermann Pernsteiner en  de Oostenrijkse wereldkampioen Alban Lakata  waren de voornaamste  slachtoffers. Door deze tegenslag verhuizen Lakata en Pernsteiner na 8 en 9 in het klassement. Tony Longo wordt de nieuwe leider in de stand.

Christina Kollmann was andermaal de snelste en verstevigde haar leidersplaats na 2 dagen.  De Nederlandse Karen Brouwer werd opnieuw tweede voor de Britse Sharon Laws.

alle uitslagen :

http://www.alpen-tour.at/fileadmin/PDFs/Ergebnisse_2016/Day2_INDIVIDUAL_results_STAGE.pdf

 

bron: mtblily.be

Alpentour Trophy Dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *