Rio Live!!!

Bejing

 

Over een kleine  week is het zover. Dan zal Rudi voor de derde keer deelnemen aan de Olympische Spelen. En helaas… deze keer is het niet echt bij de deur zoals vier jaar geleden. Deze Spelen vinden namelijk plaats in het zonnige Rio de Janeiro. Dus helaas geen enorm oranje legioen voor Rudi ter plaatse. Maar om hem toch te steunen, en gewoon een lekker pilske te drinken onder het genot van een mooie mountainbike wedstrijd, zijn alle supporters van harte welkom bij De Stap in Luyksgestel om samen de wedstrijd te kijken. En het beloofd een spannende wedstrijd te worden, want de toppers zijn flink in vorm.

Dus heb jij zin om samen met de andere supporters Rudi flink aan te moedigen, kom dan op zondag 21 augustus naar De Stap in Luyksgestel. De wedstrijd begint om half 6 ’s avonds, vanaf half vijf ligt het bier koud en zal de gewenste 180⁰C bereikt zijn.

Om organisatorische redenen zouden we graag willen weten op hoeveel personen we moeten rekenen. De Stap wil namelijk zeker genoeg bitterballen inslaan. Dus wil je er absoluut bij zijn, reageer op dit bericht  of  via Twitter of Facebook.

Rio Live!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *